Start Keramiekcursus 6 woensdagavonden

Datum/Tijd
wo 20-03-2024
19:30 uur

Locatie
Atelier Fiona Hoogmoed in de Hoge Hoed
Lagedijk 3
1541 KA Koog aan de Zaan

Categorieën


Maak een mooi aardenwerken kunstwerk

Zin om met je handen in de klei te zitten en een eigen unieke object van aardewerk te maken? Doe dan mee met de keramiekcursus bij In de Hoge Hoed en boetseer onder deskundige begeleiding een vaas, pot of figuur in de vorm die jij leuk vindt. 

De nieuwe cursus start 20 maart 2024. Meld je snel aan!

 

Cursus Creatieve Keramiek 

Ben je op zoek naar een boeiende en inspirerende manier om je creativiteit tot uiting te brengen? Wil je graag leren werken met klei en deze omtoveren tot prachtige keramische kunstwerken? Dan is de cursus keramiek onder leiding van Femmy Veeloo precies wat je zoekt!

Wat kun je verwachten?

Onze cursus keramiek biedt een unieke kans om je artistieke talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Met Femmy Veeloo als je bekwame gids, krijg je de gelegenheid om te leren boetseren, glazuren en je eigen werk te laten bakken in een keramiekoven. Dit is jouw kans om je eigen keramische meesterwerken te creëren en te ervaren hoe het is om met dit fascinerende medium te werken.

Over Docent Femmy Veeloo

Femmy Veeloo is een ervaren keramist en kunstenaar met een passie voor het overdragen van haar kennis en vaardigheden aan anderen. Met jarenlange ervaring in het vormgeven van klei en het creëren van prachtige keramische kunst, zal ze je begeleiden op een inspirerende reis vol creativiteit en expressie.

Cursusdetails

Duur: 6 lessen van elk 2 uur

Inclusief boetseren, glazuren en bakken in een keramiekoven

Alle materialen en gereedschappen worden verstrekt, zodat je direct aan de slag kunt gaan

Waar en Wanneer?

Onze cursus keramiek wordt gehouden in een inspirerende en goed uitgeruste atelier In de Hoge Hoed in Koog aan de Zaan waar je in een ontspannen sfeer kunt werken aan je keramische projecten. De lessen worden op vaste tijden gegeven, zodat je je cursus gemakkelijk kunt inpassen in je drukke agenda.

Iedere dinsdag van 14.00 tot 16.00u, data: 19 maart tot en met 23 april 2024 – 6 plekken

Iedere woensdag van 19.30 – 21.30u, data: 20 maart tot en met 24 april 2024 – 6 plekken

€ 240,- of 6 strippen van de In de Hoge Hoed strippenkaart, inclusief alle materialen

De cursus gaat door bij minimaal 4 deelnemers

Ontdek Je Creatieve Zelf

Of je nu een beginnende kunstenaar bent of al enige ervaring hebt met keramiek, onze cursus is geschikt voor iedereen die zijn creatieve vaardigheden wil ontwikkelen en zich wil verdiepen in de wereld van keramiek. Je zult versteld staan van wat je kunt bereiken onder de deskundige begeleiding van Femmy Veeloo.

Wil jij ook mee doen? Schrijf je hieronder vandaag nog in voor onze cursus keramiek en ontdek de onbegrensde mogelijkheden van klei en keramiek. Laat je artistieke visie tot leven komen en beleef plezier aan het creëren van unieke, met de hand gemaakte kunstwerken.

 

 

 

maart

 

dinsdag 19 maart 2024

14:00

Keramiekcursus dinsdagmiddag

€ 240,00
Lekker met je handen in de klei en een eigen unieke object van aardewerk te maken? Boetseer onder deskundige begeleiding een vaas, pot of figuur in de vorm die jij leuk vindt in deze cursus van 6 lessen op dinsdag 19 maart tot en met 23 april van 14.00 – 16.00u
6 van 6 plekken vrij

woensdag 20 maart 2024

19:30

Keramiekcursus woensdagavond

€ 240,00
Lekker met je handen in de klei en een eigen unieke object van aardewerk te maken? Boetseer onder deskundige begeleiding een vaas, pot of figuur in de vorm die jij leuk vindt in deze cursus van 6 lessen op woensdag 20 maart tot en met 24 april van 19.30 – 21.30u
4 van 6 plekken vrij