Speciale Feestelijke XXL Buurtmaaltijd – Lancering Kookboek

Datum/Tijd
vr 31-05-2024
17:00 uur

Locatie
De Groote Weiver
Industrieweg 1a
1521 NA Wormerveer

Categorieën


Speciale Feestelijke XXL Buurtmaaltijd - Lancering Kookboek

  • Buurtmaaltijd

vrijdag, mei 31, 2024Open: 17:00Aanvang: 18:30Prijs: €7,-

Gezellig samen genieten


Schuif aan bij de Buurtmaaltijd in De Groote Weiver!

Onze koks verzorgen een heerlijke, vegetarische maaltijd om samen van te smullen. De buurtmaaltijd is niet alleen smakelijk, maar ook de perfecte plek om vrienden en buurtbewoners te ontmoeten.

De maaltijd zal vanaf 18.30 u worden geserveerd.
Gelieve bij aankomst gelijk het kaartje af te rekenen om rijen te voorkomen.
Zonder reservering kan je aan de deur vragen of er nog plek is, maar vol = vol.

Let op Reserveren kan pas 5 dagen van te voren en UITSLUITEND via de website

Boekingen zijn gesloten.

Lancering Kookboek De Groote Weiver: 40 jaar buurtmaaltijd 1984- 2024

Cultureel centrum De Groote Weiver in Zaanstad-Noord presenteert op vrijdagavond 31 mei haar vegetarisch kookboek in het kader van 40 jaar buurtmaaltijd 1984-2024. Het eerste exemplaar wordt aangeboden aan Zaans wethouder René Tuijn tijdens een speciale editie van de buurtmaaltijd. Het kookboek is vanaf nu alvast in de voorverkoop te bestellen voor de prijs van één buurtmaaltijd, € 7,00.

Dit jaar bestaat de Groote Weiver 40 jaar. Al snel vanaf de start is wekelijks een buurtmaaltijd georganiseerd. Een enkele buurtmaaltijd daargelaten in de beginjaren, wordt er sinds de 80’er jaren alleen nog maar vegetarisch gekookt. Een unicum in de Zaanstreek: het is het enige vegetarische ‘restaurant’. Een groot team van vrijwillige koks verzorgt wekelijks een smakelijk driegangenmenu.

Vanwege het 40-jarig jubileum zijn zo’n 40 favoriete recepten van de vrijwillige koks, samen met smakelijke verhalen en foto’s over de buurtmaaltijd, gebundeld in een mooi geïllustreerd kookboek van 100 pagina’s. Het kookboek is nu al te bestellen en af te halen na 31 mei bij De Groote Weiver.