Singer-songwriter Krystl in kerkje Markenbinnen!

Datum/Tijd
vr 15-03-2024
20:15 uur

Locatie
Kerkje van Markenbinnen
Dorpsstraat 43
1536 AE Markenbinnen

Categorieën


Vrijdagavond 15 maart a.s. komt Krystl samen met haar collega-muzikant Kobus Groen naar het kerkje van Markenbinnen! Het wordt een prachtig, intiem concert waar multi-talent Krystl al haar facetten laat zien; van powerful en energiek tot aan klein en ontroerend. Zij tourt met dit programma momenteel langs vele kleine theaters in het land en nu dus een tussenstop in Markenbinnen!

Singer-songwriter Krystl maakte in 2010 een vliegende start met haar carrière door de hitsingle Golden Days. Ze won een Edison voor Beste Nieuwkomer, een 3FM Award en een Buma Award en bracht succesvolle radiosingles uit als Bottles, Fool For You en Circles. De afgelopen vier jaar tourde ze met het country/pop trio The BlueBirds.

Het concert op 15 maart begint om 20.15 uur, zaal open vanaf 19.30 uur. Adres: Dorpsstraat 43 Markenbinnen. De entree is vrij, er wordt wel een vrijwillige bijdrage gevraagd t.b.v. het bekostigen van dit concert en de instandhouding van het kerkje. Plaats reserveren kan door een mail te sturen naar secretariaat@kerkjemarkenbinnen.nl