Saturday Night Fever

Datum/Tijd
za 19-10-2024 - zo 20-10-2024
15:00 uur

Locatie
Zaantheater
Nicolaasstraat 3
1506 BB Zaandam

Categorieën


Met Buddy Veder, Esmée Dekker e.a.

Deze gloednieuwe versie van de iconische musical, vol met wereldhits van The Bee Gees, voert je terug naar het New York van de seventies. Daar waar het leven rauw en hard is, maar zorgen worden vergeten in de disco en de dans afleiding en hoop biedt.

Buddy Vedder speelt de jonge aantrekkelijke Tony Manero die uit een arm immigrantengezin komt en opgroeit in Brooklyn, New York. Hij en zijn vrienden dromen van het onbereikbare Manhattan, aan de overkant van de rivier. Elke zaterdagavond ontsnappen ze aan de dagelijkse realiteit in de disco ‘2001 Odyssey’. Tony is de koning van de dansvloer, hij wordt aanbeden door vrouwen en is voor alle jongens het voorbeeld. Als hij op een avond de mooie Stephanie Mangano (Esmée Dekker) ontmoet, Zet dit zijn wereld op zijn kop.

Na een aantal dramatische gebeurtenissen en confrontaties met zijn familie en vrienden besluit hij om samen met haar de stap de stap naar het succesvolle en bruisende Manhattan te wagen. Op zoek naar een nieuwe toekomst!

Met hits als ‘Stayin’ Alive’, ‘Night Fever’, ‘How Deep Is Your Love’, ‘More Than A Woman’, ‘Disco Inferno’, ‘If I Can’t Haven You’ en ‘You Should Be Dancing’.

Albert HeijnzaalBestel
Albert HeijnzaalBestel
Albert HeijnzaalBestel
Albert HeijnzaalBestel

Prijzen

€ 35,00 – € 79,50