Richard Groenendijk | Voor iedereen beter

Datum/Tijd
vr 08-04-2022
20:00 - 21:45 uur

Locatie
Zaantheater
Nicolaasstraat 3
1506 BB Zaandam

Categorieën


Meer dan tweehonderd keer speelde Richard Groenendijk zijn vorige theatervoorstelling ‘Om Alles!’ in de Nederlandse theaters. Het leverde hem niet alleen uitverkochte zalen en zeer enthousiast publiek op, maar ook een nominatie voor de prestigieuze Poelifinario cabaretprijs. Volgens de pers hoort Groenendijk in het rijtje van de grote komieken van ons land. En dat is niet voor niets. Hij is openhartig, scherp, adrem, een tikkie vilein, altijd met een flinke dosis zelfspot, maar vooral genadeloos komisch. En dan kan hij nog geweldig zingen ook!

Na een sabbatical van een jaar kreeg hij van Corona nóg een jaar vrij, maar nu is Richard Groenendijk vol inspiratie terug in het theater met een gloednieuwe show. Het wordt wederom een hilarische avond, precies zoals we van hem gewend zijn. Want als er op dit moment íemand is, die een zaal kan laten bulderen van het lachen, is het Richard Groenendijk wel. ‘Voor iedereen beter’ is een voorstelling die je niet snel zal vergeten. Dus kom van die bank en ga hem zien. Dat is écht voor iedereen beter!

De pers over ‘Om alles’
Theaterkrant ★★★★ “De grapdichtheid ligt als vanouds hoog en de treffend neergezette typetjes wisselen elkaar in rap tempo af.” 

Over Richard Groenendijk
Richard Groenendijk (1972) is cabaretier, presentator en tekstschrijver. Hij presenteerde onder andere het tv-programma De Jopie Parelvliet Show en was panellid in het televisieprogramma Wie ben ik?