Poppentheater Tweekant | Lijs op reis

Datum/Tijd
zo 04-02-2024
11:00 uur

Locatie
Wormerveerse Vermaning
Zaanweg 57
1521 DM Wormerveer

Categorieën


Lijs op reis header

Poppentheater Tweekant

Poppentheater voor kinderen vanaf drie jaar tot 7 jaar.

Hoed hoort Ella huilen. Ze is haar pop Lijs kwijt. “Nee”, zegt Hoed, “ze is niet kwijt. Ze is op reis gegaan om avonturen te beleven. En ze heeft mij verteld dat ze jou elke dag een brief gaat schrijven met wat ze heeft beleefd. Echt waar.” Ella is heel benieuwd naar de spannende reisavonturen die Lijs beleeft en verwerkt zo het verlies van haar lievelingspop.

Naar een waargebeurd verhaal over de bekende schrijver Kafka en de pop. De brieven die hij aan de kleuter schreef, zijn helaas niet bewaard gebleven, maar worden fantasievol in de voorstelling ingevuld en verbeeld; Lijs ontmoet allerlei dieren op haar reis; een vergeetachtige eekhoorn, een bange zeehond, een stoute draak en vijf grote Afrikaanse dieren.

Deze voorstelling werd gemaakt door Kira Kool en Mari-anne Hof. Mari-anne is leider van Theater Tweekant, die muziektheater maakt voor kinderen vanaf drie jaar tot 7 jaar met een groep wisselende spelers, schrijvers en regisseurs. Mari-anne produceerde naast Lijs op reis ook Oe-koek, Waar is kat? en Piratenprinses.

Volwassenen betalen € 10,00 Kinderen € 5,00
Zaal open om 10.30 uur