Over de Dijk – Snertconcert

Datum/Tijd
zo 28-01-2024
15:00 uur

Locatie
Theater de Kaasfabriek
Dorpsstraat 206
1531 HS Wormer

Categorieën


OVER DE DIJK

WINTERCONCERT

In een wereld vol verlangen is er altijd wel een droom.
Droomt u ook van zo’n ouderwetse winter?
En komen alle beelden weer boven bij de geur van een goede kom snert?

Over de Dijk en Frank weten wat verlangen is en zingen erover. Verlangen naar vrijheid, naar vriendschap, naar andere tijden, naar geluk, naar grote liefde ….. Frank doet dat met liedjes van zijn album Dichterbij en nieuw werk. Over de dijk brengt de mooiste klassiekers en nieuw repertoire. Dat werkt op elkaar in, zoals de ingrediënten van een goede soep dat doen. Dit smaakt naar meer! Als u naar huis gaat heeft u niet alleen nieuwe dromen, maar geniet u, na een goede kom snert, ook weer volop van de winter.

Bij aankomst krijgt u een consumptiemuntje uitgereikt, die ingeleverd kan worden voor een kop snert, kop tomatensoep of een drankje na afloop van het concert. Genoeg ingrediënten dus voor een gezellige middag met bekende liedjes gezongen door een enthousiast koor.

  • Datum: 28 januari 2024
  • Aanvang: 15.00 uur
  • Ticketprijs: € 15,00
  • Inclusief consumptie
  • Muziek en zang
 
Kan een afbeelding zijn van muziekinstrument en de tekst 'KOOR OVER DE DIJK Dirigent Frank Anepool Pianist Arthur Postma DE KAASFABRIEK WORMER Zondagmiddag 28 januari 2024 SNERTCONCERT Aanvang 15:00 uur Na afloop kopje soep! Zaat open 14:30 uur Kaarten bestellen via de Kaasfabriek theaterdekaasfabriek.nl of scan deze QR-code Check ook onze website www.kooroverdedijk.nl'