Opening Spaansgroen infocentrum

Datum/Tijd
za 01-06-2024
13:00 - 17:00 uur

Locatie
Spaansgroen
Spaansgroenstraat 66
Zaandam

Categorieën


Kan een graphic zijn van ‎de tekst '‎UITNODIGING nOKAHA INVITATION DAVET FEESTELIJKE OPENING!! Graag nodigen wij je uit voor de feestelijke opening van 'Spaansgroen' OFFICIEEL OM MOMENT 13.15 UUR! Zaterdag 1 juni tussen 13:00 en 16:00 uur 66 Spaansgroenstraat in Zaandam (bij de Vermiljoenweg) Bij de opening kun je een mooie laten maken van jezelf. Kinderen kunnen er tekenen, schilderen of zich laten schminken. Er zijn lekkere hapjes en muziek .ده En je kunt een kruidenplantje komen ophalen. www.pactzaandamoost.nl PACT ZAANDAM OOST 2024-2044‎'‎
Zaterdag 1 juni tussen 13 en 17 uur opent Spaansgroen, dé informatieplek voor werken, leren en fijn wonen. Spaansgroen zit in de voormalige winkel Gall&Gall aan de Spaansgroenstraat 66. Hier kun je dichtbij terecht met vragen, voor hulp en voor informatie. Het is een punt in de wijk voor werken, leren, wonen en de woonomgeving.
Je kunt dagelijks binnenlopen zonder afspraak. Hier kun je terecht voor een praatje of een vraag, bij een kopje koffie of thee. Tamara, Kymet en Mohammed spreken verschillende talen: Nederlands, Turks, Arabisch, Engels en Spaans. En ze weten de weg om antwoorden te vinden op jouw vragen.
Maja Matosevic van Pact Zaandam-Oost: ‘We weten van bewoners dat het superingewikkeld is als je vragen hebt over werk, stage of leren. We willen het de bewoners makkelijker maken. Heb je een vraag over werken of leren of heb je hier begeleiding bij nodig? Kom binnen! Wil je een eigen onderneming starten of een studie volgen? Kom langs, dan bespreken we de mogelijkheden.’
In Zaandam-Oost gaat veel veranderen. Er komen veel nieuwe huizen bij, scholen krijgen nieuwbouw. Er komt deze zomer al een waterspeelplaats in het Darwinpark. Woningcorporaties investeren in verduurzaming en nieuwbouw. Wil je meer weten over de plannen? Kom langs! Ook als je een idee hebt, een vraag of klacht over wonen, groen of de buurt.
Maandag tot en met vrijdag: open van 9.00 tot 17.00ur
Donderdag tot 20.00 uur
Spaansgroenstraat 66 Zaandam (bij de AH).