Ode aan de Liefde – Valentijnsconcert in de Kalverkerk

Datum/Tijd
zo 18-02-2024
14:00 uur

Locatie
R.K. Kerk St. Maria Magdalena
Kalf 162
1509 BA Zaandam

Categorieën


Zaandam, zondag 18 februari 2024 | aanvang 14.00 uur, deuren open 13.30 uur

Op Valentijnsdag staat de liefde centraal. In de Kalverkerk wordt op zondagmiddag 18 februari om 14.00 uur een prachtige muzikale ode gebracht aan de Liefde door pianist Robin El-Hage & violist Radboud van Geldre.

Van Geldre en El-Hage zijn beiden getalenteerde musici die cum laude zijn afgestudeerd aan het Rotterdams Concervatorium. Ze zijn bekend om hun virtuoze spel en hun intense muzikale verbondenheid.

In hun programma ‘’Ode aan de Liefde’’ brengen ze een gevarieerd repertoire aan muziek die de liefde in al haar facetten belicht. Zo spelen ze stukken die de liefde direct in naam hebben zoals Salut d’amour, Liebestraum of Liebesleid. Maar ook indirect, zoals ‘’de Zwaan’’ van Saint Saens; een dier dat symbool staat voor de liefde en trouw.

Ode aan de Liefde is een onvergetelijk concert voor iedereen die van mooie muziek en de liefde houdt. De intieme setting van de Kalverkerk zorgt voor een extra bijzondere ervaring.

Kalverkerk, Kalf 162, 1509 BA, Zaandam. Gratis entree; een vrijwillige bijdrage wordt na afloop van het concert op prijs gesteld. De deuren gaan open om 13.30 uur en er zal koffie & thee zijn. Hartelijk dank voor de donatie.