Netwerkpartners Zaandam-Oost komen bijeen tijdens maandelijkse Alarmsoep

Datum/Tijd
ma 04-03-2024
12:00 uur

Locatie
SMD Zaanstreek-Waterland
Pieter Lieftinckweg 2
1505 HX Zaandam

Categorieën


De Alarmsoep is een maandelijkse bijeenkomst voor netwerkpartners om; kennis met elkaar te maken, elkaar te ontmoeten en te praten over wat er speelt in ieders werkveld. Door de lijntjes kort te houden weten we elkaar te vinden en zoeken we elkaar eerder op wanneer nodig. Zo werken we iedere dag samen aan sterkere wijken!  

De volgende Alarmsoep vindt plaats op maandag 4 maart om 12.00 uur bij de SMD | Pieter Lieftinckweg 2 | 1505 HX Zaandam

Wij zien jou ook graag in Zaandam-Oost!
De Sociale Wijkteams organiseren op elke eerste maandag van de maand, om 12.00 uur, een bijpraatmoment met een kop soep. Elke maand kookt een andere organisatie uit de wijk soep voor iedereen. Tijdens het luchtalarm start de bijeenkomst, daarom heet het Alarmsoep. De Sociale Wijkteams organiseerden de Alarmsoep de afgelopen jaren en gaan dit nu elke maand op een andere locatie in Zaandam-Oost organiseren. Wil je op de mailinglijst om maandelijks uitgenodigd te worden? Laat dit weten via: alarmsoep@swt.zaanstad.nl  

Wist je dat het Sociaal Wijkteam en de scholen zijn aangesloten bij het PACT?
In Zaandam-Oost zijn ruim veertig organisaties aangesloten bij het ‘nieuwe PACT’ wat PACT Zaandam-Oost wordt genoemd. Het PACT is niet helemaal nieuw: de afgelopen drie jaar was er al het ‘Pact Poelenburg Peldersveld’. Dat werkte goed. Er zijn meer mensen aan het werk, kinderen leren meer en beter. En er zijn meer bewoners actief in de wijken. Omdat het goed werkt en andere wijken dit ook hard nodig hebben, is PACT nu uitgebreid naar heel Zaandam-Oost. Hier wonen ongeveer 47.000 mensen en bestaat uit de wijken: Poelenburg, Peldersveld, Hoornseveld, Kogerveldwijk, Rosmolenwijk en Zaandam-Zuid.

Wil je meer lezen over PACT Zaandam-Oost? Klik hier