Mixed media workshop

Datum/Tijd
do 11-01-2024
13:00 - 15:30 uur

Locatie
Atelier Fiona Hoogmoed in de Hoge Hoed
Lagedijk 3
1541 KA Koog aan de Zaan

Categorieën


Geen fotobeschrijving beschikbaar.
Heb je zin om een creatieve activiteit te doen, alleen of met je vriendinnen, teamgenoten of collega’s? Kies dan voor de Mixed media workshop bij atelier In de Hoge Hoed in Koog aan de Zaan
Beleef een leuke, creatieve middag, waarin je aan de slag gaat met acrylverf en gemengde technieken, zoals touwtjes, stiften, knoopjes, karton, papier-maché. De workshop duurt maar liefst 2,5 uur en wordt volledig verzorgd, inclusief materiaal en een drankje.
Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek tijdens een ontspannende en volledig verzorgde middag misschien wel verborgen talenten!
Je gaat aan de slag op een schilderdoek, papier of een ander voorwerp. Je ontdekt de verschillende mogelijkheden van het schilderen met acrylverf en mixed media.
Tijdens de workshop verzorg ik een drankje, zoals koffie en thee, frisdrank, een biertje of een wijntje en al het materiaal is inbegrepen.
Reserveer op de website www.indehogehoed.nl je workshop voor slechts €39,95 of 1 strip van de In de Hoge Hoed strippenkaart.
Liever persoonlijk reserveren?
Bellen of Whatsapp: 06-50428820 Mail: fiona@indehogehoed.nl