Minitreinbeurs

Datum/Tijd
zo 10-03-2024
09:45 - 14:15 uur

Locatie
Buurthuis De Vuister
Molenwerf 44
1541 WR Koog aan de Zaan

Categorieën


Bij de foto: Hobbyisten nemen in zelfgemaakte displays hun gebruikte en overtollige treinen mee naar de beurs 

Op zondag 10 maart aanstaande vindt alweer de modeltreinbeurs te Koog a/d Zaan plaats in buurthuis De Vuister, Molenwerf 44 te koog a/d Zaan.

De beurs in Koog is een begrip en bestaat al meer dan 30 jaar.

Na de Coronacrisis is de interesse voor modelspoor weer wat opgeleefd. Er is weer volop belangstelling van deelnemers die uit alle windstreken van Nederland komen. Op de beurs kan men snuffelen tussen kramen met allerlei gebruikte treinen en andere spoorse zaken, en even lekker bijpraten over deze oude hobby die begonnen is met opwindtreintjes en tegenwoordig gestuurd wordt door de modernste digitale technieken.

De bezoeker kan hier terecht om uitbreiding te vinden voor de modelspoorbaan of overtollige spullen te verkopen. Wat de een niet meer gebruikt kan voor de ander wellicht nog goed van nut zijn.

Aanbod

Er zal een aanbod zijn van (gebruikte) treinmodellen, railmateriaal, toebehoren en literatuur van de meeste merken. Op de beurs kunnen (gebruikte) treinen geruild, verkocht en gekocht worden. Hobbyisten die met een probleem op modelspoorgebied zitten kunnen mogelijk een antwoord op hun vragen krijgen.

* Zondag 10 maart

* De zaal is geopend van 09:45 – 14:15 uur

* De toegangsprijs bedraagt voor:

   Volwassenen                       € 3,30

   Kind                                      € 1,40

http://www.eurospoor.nl/nl/bezoekers/lokale-beurzen/