Live Muziek bij Twiske Haven met Saxofoonkwartet Mag ik van jou 

Datum/Tijd
za 22-06-2024
13:00 - 15:00 uur

Locatie
Twiske Haven
Noorderlaaik 4a
1511 BX Oostzaan

Categorieën


Het recreatiegebied Het Twiske viert dit jaar haar 40 jarig jubileum met een feestelijke open dag op zaterdag 22 juni van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Voor zowel jong en oud worden op deze dag allerlei leuke activiteiten georganiseerd. De open dag in Het Twiske staat in het teken van het (her)ontdekken van alles wat deze groene oase te bieden heeft. Ondernemers, verenigingen, organisaties in Het Twiske slaan de handen ineen en organiseren veelal gratis activiteiten. Zet deze datum in je agenda en kijk op www.Twiske-Waterland.nl/40-jaar voor de activiteiten en het programma.

Live Muziek bij Twiske Haven
Om 13.00 uur en om 15.00 uur speelt Saxofoonkwartet Mag ik van jou heerlijke relaxte live muziek op het terras. Er is gratis entree met een verplichte consumptie bij Twiske Haven. Uiteraard zijn er ook diverse lekkere taartjes, borrelhapjes, lunch en diner te bestellen.

Saxofoonkwartet Mag ik van jou
Net als het Twiske viert saxofoonkwartet Mag ik van jou dit jaar een jubileum. Ze bestaat -in wisselende samenstellingen- al 25 jaar. Dat viert ze op 22 juni met alles wat een saxofoonkwartet zo bijzonder maakt: warme klanken, afwisseling in oude en nieuwe muziek, altijd toegankelijk en fijn om naar te luisteren, en met muzikanten die al jaren met veel plezier samenspelen.
 
Sopraansaxofoon – Barber Bouwma
Altsaxofoon – Milou Haggenburg-Mohammed
Tenorsaxofoon – Els Boerhout
Baritonsaxofoon – Hugo Levie