Lady Charity speelt Los Zand, met een Nieuwjaarssausje

Datum/Tijd
zo 18-02-2024
16:00 uur

Locatie
Dans Hotspot Van Kooten
Westzijde 71
1506 EC Zaandam

Categorieën


Laten we eerlijk zijn: het wordt er allemaal niet leuker op. Iedereen heeft maar haast en de meeste mensen zijn voornamelijk met zichzelf bezig. Als we wel met elkaar bezig zijn vliegen we de ander al vrij snel in de haren. Het is polarisatie dat de klok slaat.

Waar is de tijd dat we ons met z’n allen schaarden rond een fijn gezelschapsspel?  Waar is de tijd dat we tijdens de afwas uitbarstten in een vrolijk lied? De roep om wat meer saamhorigheid wordt dan ook luider en luider. De dames van Lady Charity, Elzemieke Bunzebrander en Anna Bettina de Vries, zijn niet bij de pakken neer gaan zitten en nemen de handschoen op. Met tomeloze energie gaan de Aerdenhoutse vriendinnen het kille individualisme te lijf en zij zullen niet rusten voordat hun publiek een ware metamorfose heeft ondergaan. Van een verzameling individuen tot een hechte groep. 

In hun show Los Zand brengen zij op subtiele wijze, door middel van zang, dans en een fikse dosis coaching, de mensen dichter tot elkaar.

Los Zand is een 45 minuten durende live gezongen show. Voorafgaand aan de show maken de dames graag kennis met hun publiek om de sfeer wat op te snuiven.

Inloop vanaf 16:00, de show start rond 17:00 uur