Koor aan de Zaan van Jerney Molenaar: voorjaarsconcert & meezingsessie

Datum/Tijd
zo 14-04-2024
15:00 uur

Locatie
Wormerveerse Vermaning
Zaanweg 57
1521 DM Wormerveer

Categorieën


Koor aan de Zaan van Jerney Molenaar: voorjaarsconcert & meezingsessie header
 
 
Het koor aan de Zaan van dirigente Jerney Molenaar brengt op deze zondagmiddag een mooie mix van pop, blues, folk en licht klassiek. In de Vermaning zullen melodieën en teksten klinken van o.a. Fleedwood Mac, Lighthouse Family en Leonard Cohen.

Na de pauze nodigt Jerney bezoekers uit mee te doen tijdens de ‘meezing sessie’. Ter plekke studeert ze wat korte meerstemmige muziekjes in. Daarna worden nummers gezongen uit het (oude) repertoire van het koor. De uitgelezen kans voor oud koorleden om weer eens even fijn mee te doen ! Maar iedereen is welkom om enthousiast te komen meezingen.

Over het Koor aan de Zaan
Wie op donderdagavond door Wormerveer fietst zou wel eens de enthousiaste klanken van het Koor aan de Zaan over het water kunnen horen galmen. Onder leiding van Jerney Molenaar en Deshny Dihalu wordt er iedere week gerepeteerd. Het repertoire bestaat voornamelijk popmuziek uit het heden en verleden maar er worden ook uitstapjes gemaakt naar folk en musical repertoire. En tja, zo rond kerst mag de toepasselijke carol natuurlijk ook niet ontbreken.

Het Koor aan de Zaan is een klein koor (15 leden) en bestaat sinds 2008. Na een aantal jaar in Koog aan de Zaan te hebben gerepeteerd is de thuisbasis sinds 2018 Wormerveer. Meer informatie en contact gegevens kun je vinden op : https://www.lacantante.nl/koor-aan-zaan/

Zaal open: 14.30 uur
Fotograaf: Job Luttikhuizen