Koffiedrinken in het Wilhelminapark

Datum/Tijd
zo 09-06-2024
10:00 - 15:00 uur

Locatie
Wilhelminapark Wormerveer
Zaanweg 7
1521 DH Wormerveer

Categorieën


Gratis koffie, gratis appeltaart, gratis chocolademelk | Zondag 9 juni is het weer zover, dan organiseer ik opnieuw Koffiedrinken 2.0 voor Sociale Cohesie, oftewel Verse Verbroedering.
“Na enkele succesvolle overdekte koffiedrinkmomenten op zondag 15 oktober, 5 november, en 10 december jl., zal de volgende bijeenkomst zijn in het teken van voorjaar, koffie, appeltaart en warme choco, gepland op zondag 9 juni.
Herkansing voor wie dit nog niet meegemaakt -en gesmaakt- heeft! Ook de verrukkelijke appeltaart van de vorige keer ontbreekt natuurlijk niet.
Men neme een paar tafels, lange banken en wat praattafels, zetten die (droog!) neer middenin het muziekpaviljoen van het Wilhelminapark Wormerveer, en… er is al sfeer. Da’s al genoeg voor het “overdekt koffiedrinken”, bedoeld voor de sociale cohesie oftewel de Verse Verbroedering. Lekkere koffie, thee en warme choco doen de rest al; en aangevuld met appeltaart en warme broodjes en het is feest.
Vorige keren waren het mooie dagen, het koffiedrinken was geslaagd; er was genoeg animo. Het was van 10 tot 15/16 uur ongeveer en er kwamen tientallen mensen op af.
Kort samengevat: gratis evenement – gratis koffie of thee – gratis appeltaart – gratis warme choco – gratis!