Kim Schuddeboom – Ongeschreven

Datum/Tijd
do 11-01-2024
20:30 uur

Locatie
Zaantheater
Nicolaasstraat 3
1506 BB Zaandam

Categorieën


Ongeschreven is de eerste avondvullende voorstelling van Comedytrain-talent Kim Schuddeboom. Een stand-upshow pur sang, rauw en ongefilterd. Voor sommige mensen niet herkenbaar, maar dat geeft niet. Uit ervaring weet Kim dat je prima kunt functioneren in een omgeving waar je de mensen niet begrijpt. En dat gunt ze iedereen; waarom zou je proberen anderen te begrijpen als je zelf werkelijk geen idee hebt? Volkskrant (***) schreef: “Stand-upcomedian Kim Schuddeboom is ontspannen en lekker ad rem in haar debuut.”

Kim Schuddeboom (Alkmaar, 1985) heeft een bliksemcarrière. Ze speelt pas een paar jaar, maar vond razendsnel haar plek bij het prestigieuze collectief Comedytrain. Afgelopen voorjaar dubbelde Kim met Ronald Goedemondt, speelde ze in het voorprogramma van Jeroen Leenders en debuteerde ze op televisie in Avondshow Stand-ups (NPO1/VPRO).

Met korting naar Cabarettalent in de Kleine zaal
Deze voorstelling is onderdeel van de serie Cabarettalent in de Kleine zaal. Koop je kaarten voor minimaal drie voorstellingen uit deze serie dan betaal je slechts €17,50 per kaartje. Lees hier meer over de serie of ga direct naar deze link waarmee je de serie kunt bestellen

Kleine ZaalBestel