Internationale Vrouwendag bij Melia Venue

Datum/Tijd
vr 08-03-2024
19:30 - 23:45 uur

Locatie
Melia Venue
Paltrokstraat 12
1508 EK Zaandam

Categorieën Geen Categorieën


Kan een afbeelding zijn van de tekst 'laten we het samen vieren! Georganiseerd door: Stichting Sisters inZaanstad @sistersinzaanstad INTERNATIONALE VROUWENDAG De vrouwen in Zaanstad: verleden, heden, toekomst. 19:30U- 00:00U 8 MAART 2024 EARLY BIRDS 10,- LATE BIRDS €15,- panelgesprek wereldse hapjes & drankjes mini-ondernemersmarkt mini-expositie 'MELIA VENUE Paltrokstraat 12, Zaandam DJ muziek'

Sisters in Zaanstad (eerder bekend als ZaanMoms) organiseert op Internationale vrouwendag 8 maart een event bij Melia Venue aan de Paltrokstraat 12 in Zaandam.
Het thema: “De vrouwen in Zaanstad: verleden, heden, toekomst”, een combinatie van het centrale thema “Eén wereld, 1000 vrouwen” en het thema van 50 jaar Zaanstad.
Er is een gevarieerd programma met hapjes uit verschillende keukens, een mini-ondernemersmarkt, een digitale tentoonstelling in samenwerking met het Museum of Humanity, een optreden van aanstormend talent ANNE en een DJ.
Daarnaast is er een panelgesprek met inspirerende vrouwen, waaronder wethouder Natascha Groothuismink.
Het doel is om diverse culturele achtergronden bij elkaar te brengen en samen deze belangrijke dag te vieren. Het streven is om zoveel mogelijk samenwerkingen aan te gaan met vrouwen uit Zaanstad en lokale ondernemers.
Kaartverkoop zie