Informatieavonden over voortgang werk aan Thorbeckeweg

Datum/Tijd
wo 14-02-2024
16:30 - 18:30 uur

Locatie
Kanovereniging De Geuzen
Geuzenpad 1
1504 NZ Zaandam

Categorieën


Foto: Gemeente Zaanstad

De gemeente houdt komende maand een aantal informatiebijeenkomsten over de stand van zaken rond de herinrichting van de Thorbeckeweg. Daarop worden de omgeving, bewoners en bedrijven bijgepraat over de ontwikkelingen.

De eerste uitnodigingen hiervoor zijn inmiddels de deur uit, maar alle belangstellenden zijn welkom. Aannemer Boskalis is bezig met de planning, fasering en ontwerpen ‘en daarom is het tijd om gezamenlijk onze omgeving en stakeholders te gaan informeren en deelgenoot te maken van wat er komende tijd gaat gebeuren,’ aldus de gemeente. Dit zijn de data van de bijeenkomsten bij Kanovereniging KV de Geuzen, Geuzenpad 1 in Zaandam en de doelgroepen:

  • Bewoners van Poelenburg en omgeving op donderdag 8 februari van 19:00 tot 21:00 uur;
  • Bewoners van de Bomenbuurt en omgeving op woensdag 14 februari van 16:30 tot 18:30 uur;
  • Inwoners van Oostzaan op donderdag 15 februari van 19:00 tot 21:00 uur, maar in het gemeentehuis van Oostzaan.

Tijdens de infomarkt zijn er meerdere kramen waar naar wens informatie opgehaald kan worden en waar bezoekers in gesprek kunnen gaan met de projectteamleden. Iedereen is welkom om op elk gewenst moment binnen te komen. Aanmelden is niet noodzakelijk, hoewel dat wel op prijs wordt gesteld: thorbeckeweg@zaanstad.nl. Voor ondernemers zijn er twee besloten bijeenkomsten gepland. Momenteel is Boskalis bezig met voorbereidende werkzaamheden langs de weg. De hoofdwerkzaamheden gaan pas starten in de tweede helft van dit jaar.