IKToon trapt af met kostuum expositie

Datum/Tijd
za 01-06-2024
14:00 - 17:00 uur

Locatie
Dans Hotspot Van Kooten
Westzijde 71
1506 EC Zaandam

Categorieën


Heel juni 2024 wordt Nederland het podium voor amateurkunstenaars met de naam ‘IKToon’.  Er zijn al heel wat lokale deelnemers bekend bij ‘IKToon de Zaanstreek’. In de spotlight een bijzondere deelnemer en textieltalent Nathalie-Prins van Duin (Tanade) met haar expositie ‘All Dressed Up’:

Op zaterdag 1 juni 2024 van 14.00 tot 17.00 uur zal de expositie met een overzicht van 10 jaar kostuums, feestelijk geopend worden in de Dans Hotspot in Zaandam, met optredens van de Musical Academy. In het kader van IKToon de Zaanstreek zijn de hele maand juni de topstukken uit de musicals te bewonderen.

Nathalie: “Tien jaar geleden kwam ik bij FluXus. Een netwerk waarbij ik mijn droom waarheid heb zien worden. Na het winnen van de Wearable Art Award Holland en het samen werken met andere docenten ben ik kostuums gaan maken voor verschillende voorstellingen. Voor de Musical Academy en de talenten klas van theater Mus zijn er heel wat mooie stukken gemaakt, met hulp van de kostuumgroep en het Productieteam van FluXus.”

Over IKToon de Zaanstreek 2024

In juni 2024 wordt heel Nederland het podium van amateurkunstenaars met de landelijke campagne ‘IKToon’.   Onder de noemer ‘IKToon de Zaanstreek’ laat FluXus, centrum van de kunsten Zaanstad graag zien hoe rijk onze regio is met creatieve en actieve amateurkunstenaars! Bekijk hier het activiteitenoverzicht van IktoondeZaanstreek 2024: https://www.fluxus.nl/agenda/iktoon-de-zaanstreek-2024/