Gavin Reijnders – Glittermoe

Datum/Tijd
do 29-02-2024
20:30 uur

Locatie
Zaantheater
Nicolaasstraat 3
1506 BB Zaandam

Categorieën


Gavin is wel een beetje klaar met constant aan zichzelf werken. Na iedere fout die hij begaat, vergeet hij de wijze les te leren, maar hij schrijft er wel een liedje over. Iedere keer wanneer hij denkt beter te weten, wordt het tegendeel bewezen, maar slechte keuzes worden goede verhalen. Dus is het niet makkelijker om even niks zeker te weten?

In 2019 haalde Gavin Reijnders met zijn ukulele in de finale van het Leidse Cabaret Festival. Volgens de jury is hij “Een jongen die graag woont in zijn liedjes. Zijn nummers zijn ijzersterk.” Na de finalistentour speelde hij op Amsterdam Fringe Festival en Lowlands. In 2022 won Gavin het BNNVARA tv-programma Ik Ga Stuk!, waar Stefano Keizers op zoek gaat naar nieuw comedytalent. In het programma neemt hij via liedjes wraak op z’n pestkop van vroeger, legt hij uit dat ‘ie meer is dan een Gay Best Friend en solliciteert hij voor een functie bij het programma Temptation Island.

Met korting naar Cabarettalent in de Kleine zaal
Deze voorstelling is onderdeel van de serie Cabarettalent in de Kleine zaal. Koop je kaarten voor minimaal drie voorstellingen uit deze serie dan betaal je slechts €17,50 per kaartje. Lees hier meer over de serie of ga direct naar deze link waarmee je de serie kunt bestellen

Kleine ZaalBestel