FluXus Open Cultuur Huis

Datum/Tijd
za 15-06-2024
14:00 - 17:00 uur

Locatie
Fluxus Verkadefabriek
Westzijde 168
1506 EK Zaandam

Categorieën


Deze zaterdag Open Huis bij FluXus 15 juni 2024

Benieuwd naar wat er allemaal in de panden van FluXus gebeurt? Op zaterdagmiddag 15 juni in de Verkadefabriek (Westzijde 168) en de Muziekschool (Westzijde 148) ontmoet je deze middag enthousiaste docenten en hun cursusaanbod voor het komend jaar. Kom ook langs en verras jezelf met cultuur.

Activiteiten in de cultuurhuizen van FluXus

In de Verkadefabriek

  • Creatieve workshops: Van schilderen en 3D-printen tot edelsmeden.
  • Ontmoet de docenten: Leer meer over ons cursusaanbod.
  • Activiteiten voor kinderen: Maak iets moois met het FluXus Productieteam.

 Van schilderen en 3D-printen tot schrijven, voor iedereen is er genoeg te doen in de oude Verkadefabriek. Kinderen kunnen iets leuks maken bij het FluXus Productieteam en het FluXlab met André Linnenbank en Pascal Wagner. Volwassenen kunnen edelsmeden bij Sacha Ofman, kennismaken met de keramiekleerlingen van Piet Heijnis of beeldhouwen ontdekken bij Aart Prins. Probeer dansen met Dance Connects van Agnes Voskamp, of verken Eindeloos Textiel. Ontmoet kunstdocenten Myra, Vera en Pauline in De Droomfabriek, of stoei met woorden bij de schrijfdocenten Bettina Drion, Lot Douze en Helena Jansz. Het belooft weer een creatieve en inspirerende middag te worden!

In de Muziekschool

 Instrumenten uitproberen: Korte workshops en open lessen.

  • Muzikale optredens: Luister naar repetities en concerten van leerlingen.
  • Maak kennis met de docenten: Ontdek lessen voor keyboard, gitaar, viool en meer.

Ontdek welk instrument bij je past en maak kennis met de docenten op de Muziekschool. Probeer korte workshops, open lessen, repetities en optredens. In de FluXus Muziekschool vertelt muziekdocent Marcel de Hoop over keyboardles, en Fabrizio la Piano geeft informatie over zijn gitaarlessen. Sandra Wallner laat je viool uitproberen, terwijl leerlingen van Evert Sillem hun vioolspel laten horen. Geniet van een open les van La Banda en het Startorkest, en luister naar het Vrouwenkoor Ligature onder leiding van Maite Tife. Laat je betoveren door Sinfonietta en mis het trio-optreden van Joep van Beijnum (viool), Julia Barnes (altviool) en Mariëtte Gort (cello) niet! En maak kennis met de muziekdocenten Berend van Halsema, Ruth Cobelens, Sandra Wallner, Eva Tebbe, Mathilde Castro, Simon Dubbeld, Dymphna van Dooremaal.

 

🔔 Kom maken, kijken, luisteren en ontdekken! Het belooft een middag vol inspiratie en creativiteit te worden. Tot zaterdag 15 juni bij FluXus! 🎨🎵

 

Alle activiteiten zijn gratis en op basis van inloop, aanmelding is niet nodig.

📅 Datum: Zaterdag 15 juni 2024

⏰ Tijd: 14:00 – 17:00

📍 Locaties: Verkadefabriek (Westzijde 168) en Muziekschool (Westzijde 148), Zaandam

💵 Toegang: Gratis, geen aanmelding nodig

 

 


https://www.fluxus.nl/agenda/fluxus-open-huis/