Fleetwood Mac – The Incredible Story

Datum/Tijd
vr 22-03-2024
20:30 uur

Locatie
Podium De Flux
Hemkade 48
1506 PS Zaandam

Categorieën


22MAA20:30FLEETWOOD MAC: THE INCREDIBLE STORYPodium DE FLUXVoorverkoop€22,50Deurverkoop€ 26,00TICKETS

 

Nog eenmaal trekt The Cosmic Carnival door Nederland en België met de indrukwekkende live-documentaire ‘Fleetwood Mac – The Incredible Story’. En op 22 maart 2024 staan ze in DE FLUX!

Ga mee op ontdekkingsreis door het wondere universum en de geschiedenis van deze legendarische Brits/Amerikaanse rockband. Fleetwood Mac werd in 1967 opgericht door Peter Green om vervolgens
direct de wereld te veroveren met powerblues. De formatie overleefde talloze bezettingswisselingen en meermaals een verandering van muzikale stijl, om uiteindelijk nogmaals muziekgeschiedenis te schrijven onder leiding van Stevie Nicks, Christine McVie en Lindsey Buckingham. Een must see voor iedere Fleetwood Mac fan. En was je dat nog niet? Dan ben je het zeker na het aanschouwen van dit unieke eerbetoon door een van de fijnste live-acts van de Lage Landen. Met natuurlijk alle grote hits als Don’t Stop, Oh Well, The Chain, Black Magic Woman, Dreams & Go Your Own Way, door The Cosmic Carnival gebracht met de voor Fleetwood Mac kenmerkende passie en toewijding. Een twee uur durend spektakel, voor het laatst te zien in Nederland!

The Cosmic Carnival & Friends:
Nicolas Schuit – Guitars & Vocals
Wies Peeters – Vocals
Max Horak – Guitars & Vocals
Indra Salima – Vocals & Keys
Gerben van Etten – Keys & Vocals
Marinka Stam – Vocals & Keys
Vincent Moes – Bass & Vocals
Tom van Sadelhoff – Drums