Een zomerconcert in Markenbinnen!

Datum/Tijd
vr 31-05-2024
20:15 uur

Locatie
Kerkje van Markenbinnen
Dorpsstraat 43
1536 AE Markenbinnen

Categorieën


Vrijdagavond 31 mei om 20.15 uur in het kerkje van Markenbinnen. Ze hebben elkaar ontmoet op het Conservatorium in Toronto en sinds die tijd staan ze vaak samen voor het voetlicht. Lyrisch sopraan Thalia Cook-Hansen en pianist Alex Wang. Nu volgt zij aan de ‘Dutch National Opera Academy’ haar opleiding in Amsterdam onder begeleiding van Jeanne-Michele Charbonnet. Thalia heeft al vele mooie rollen op haar naam staan en ook in de nabije toekomst in de planning. Haar stem zal het mooie kerkje doen schitteren en zeker voor kippenvel gaan zorgen! 

Alex Wang is onder leiding van Frank Peters aan het Conservatorium van Amsterdam zijn afstudeerperiode ingegaan. Hij is een energieke pianist en begeleidt graag solisten, zowel instrumentaal als zangers. Moet gezegd worden dat begeleiding van zangers zijn voorkeur heeft! Daarnaast heeft Alex op diverse festivals als solo pianist prijzen gewonnen met zijn spel. Ook hij zal dit zomerconcert glans geven. Op hun programma staan werken van o.a. Richard Strauss, Sergei Prokofiev en Gaetano Donizetti.

Het concert op 31 mei begint om 20.15 uur, zaal open vanaf 19.45 uur. Adres: Dorpsstraat 43 Markenbinnen. De entree is vrij, er wordt wel een vrijwillige bijdrage gevraagd t.b.v. het bekostigen van dit concert en de instandhouding van het kerkje. Plaats reserveren kan door een mail te sturen naar secretariaat@kerkjemarkenbinnen.nl of kom gewoon spontaan binnen.