Dinershow “Mam, waar zijn mijn rooie schoenen?”

Datum/Tijd
wo 14-02-2024
18:45 uur

Locatie
Dorpshuis Wijdewormer Dorpstheater TOWN
Wijdewormerplein 3
1456 CB Wijdewormer

Categorieën


Kan een afbeelding zijn van 3 mensen en de tekst '1450 WIJDEWORMER PRESENTEERT JOKI BEERENDONK KiM ANSINK PETER NIESEN Mam, waar zijn mijn rooie schoenen? 2024 Valentijnsdag kaarten binnenkort verkrijgbaar Een Theatrale Dinnershow vol humor. heerlijk eten & muzikale verrassingen'
 
Een Dinnershow vol humor en prachtige liedjes. Een feest voor de echte liefhebber van pure entertainment. Mooie liedjes in combinatie met heerlijk eten en fijne drankjes.
Joki Beerendonk, Kim Ansink en Peter Niesen gaan doen wat ze het liefste doen: zingen, dansen, lachen, spelen en genieten. Deze zeer talentvolle vrienden zorgen samen met een zaal vol enthousiaste gasten voor een onvergetelijke avond. Het drietal neem je mee in de perikelen van een echt Amsterdams gezin waarvan dochterlief maar één grote wens heeft: Stralen op het podium. Maar de weg daarnaartoe gaat niet zonder slag of stoot.
Tot Ziens bij “Mam, waar zijn mijn rooie schoenen?”
Een avondvullend programma inclusief diner!
Speciaal voor Valentijn serveren we deze avond een 3-gangen Shared Dining menu met diverse gerechtjes om samen van te genieten.
(ticketprijs is excl. drankjes)
Ben je vegetariër, of heb je een dieetwens of allergie, neem dan contact op via info@1456.nl
 
Tickets € 69,50 via: https://ap.lc/Jlwbv