De Mattheuskerkgemeenschap Zaanstreek start met het Mattheus Podium

Datum/Tijd
zo 04-02-2024
10:30 uur

Locatie
MuziekHaven
Papenpad 13
1506 GR Zaandam

Categorieën


De Mattheuskerkgemeenschap Zaanstreek is gestart met een maandelijks event, het Mattheus Podium. Het is een platform voor sprekers en toehoorders over thema’s en ontwikkelingen in maatschappij, natuur, religie of politiek. Het eerstvolgende Mattheus Podium vindt plaats op zondag 4 februari en vindt plaats op het Papenpad 13.
Oguz Kurt.
Oguz Kurt. (Foto: aangeleverd)

Te gast zijn dan Oguz Kurt en Frits Louwersheimer. Vanuit de ervaringen van hem en van zijn ouders geeft de spreker een verrassende kijk op het integratieproces in Nederland. Uiteraard beantwoordt hij ook vragen over dit onderwerp.

De nadruk tijdens deze bijeenkomst ligt op persoonlijke ervaringen, maar ook op vooroordelen waarvan wij vaak niet eens weten dat ze een vooroordeel zijn. Door middel van het podium wil de Mattheuskerkgemeenschap Zaanstreek zich graag naar buiten richten. Dat betekent dat ook mensen van buiten de Mattheus van harte zijn uitgenodigd.

De entree deze ochtend is gratis. Bij binnenkomst (vanaf 10.00 uur) staan koffie en thee klaar. Aanvang 10.30 uur. Na afloop staat er bij de uitgang een mandje waarin je een vrijwillige bijdrage kunt doen. Interesse ? Geef je dan op via het mailadres mattheuspodium@mattheuskerk.nl Er is ruimte voor 60 toehoorders.