De Hardrock Karaoke! in de Flux

Datum/Tijd
vr 23-02-2024
20:30 uur

Locatie
Podium De Flux
Hemkade 48
1506 PS Zaandam

Categorieën


De 1e editie van de legendarische Hardrock Karaoke in de Flux afgelopen jaar was een enorm succes! Daarom nu nog een keertje: De Hardrock Karaoke!

In september 2015 speelde Bob Fosko met zijn Raggende Manne een legendarische show in DE FLUX. In het jaar 2004 maakte deze te vroeg overleden beroeps-schreeuwlelijk een trip naar New York. In een schimmig cafeetje zag hij hoe de gasten hardrock klassiekers konden uitkiezen en die met live begeleiding zongen. Fosko was zo enthousiast dat hij terug in Amsterdam de formule bij het Nederlandse publiek introduceerde. Toen hij zelf door verplichtingen moest afzwaaien, bleef de Hardrock Karaoke bestaan en groeide uit tot een begrip in de stad.

Na publicaties in Panorama en de Nieuwe Revu begonnen ook de grote festivals als Paaspop, de Zwarte Cross en Lowlands de Hardrock Karaoke te boeken en verschenen ze zelfs op luxe cruiseschepen en evenementenlocaties. Tot op de dag van vandaag kent de Hardrock Karaoke dezelfde bezetting als uit het prilste begin: Cyril Directie op drums, Arnold Smits op gitaar, Thijs Vermeulen op basgitaar. Jeroen den Hengst presenteert de avond en speelt gitaar. Verder wordt de band liefdevol geassisteerd door Dirkje Repko die de inschrijvingen regelt en de tekstvellen ophoudt, en de zangers en zangeressen een borrel geeft als ze schor geschreeuwd van het podium komen

Hoe werkt het?
Je staat dus met een band op het podium bestaande uit een aantal stermuzikanten. Je zingt niet mee met een beeldscherm maar krijgt handgeschreven teksten voorgehouden. Iedereen die het podium opgaat is een held en eindigt zijn lied met een afsprong!

23FEB20:30DE HARDROCK KARAOKE!CYRIL DIRECTIE, ARNOLD SMITS, THIJS VERMEULEN, JEROEN DEN HENGST PRESENTEERT & GITAARRAGGER + ASSISTENTE DIRKJE REPKO

Hoe meld je je aan?
Er ligt een intekenlijst op de bar en je kunt kiezen uit meer dan 70 songs. Het is ook handig om de tekst op je mobieltje op te zoeken. Elk nummer wordt maar één keer gespeeld op een avond, dus wees er op tijd bij om je in te schrijven!