Dansen rond de volle maan

Datum/Tijd
vr 24-05-2024
20:00 - 22:00 uur

Locatie
Rosariumpark
Rosariumpark
1561 TV Krommenie

Categorie├źn


Verhalen, gezelligheid, magie en nog veel meer.
De zomer is in aantocht. De zon wordt sterker. Maar deze vrijdagavond vieren we juist dat de maan net helemaal vol is geweest (23 mei). Een mooi moment om weer met elkaar verhalen te vertellen in de Rosarium Vriendentuin. Er is in ieder geval nog genoeg (volle) maanlicht om naast heksen misschien ook andere magische wezens te zien. Elfen? Kobolds? Pixies? Ze hebben dan vast de beste bedoelingen met ons. Ze willen gewoon graag horen wat wij elkaar te vertellen hebben.
Wederom zal Jacob Passander de avond inleiden met een magisch verhaal als Smid & Zo. Ook zal hij als Stadsvos hier en daar een lied ten gehore brengen.
De aanwezigen worden uitgenodigd om zelf een verhaal te vertellen. Alles is daarbij geoorloofd. Een anekdote, een grap, een gedicht, een kinderversje. Desnoods gaan we allerlei manieren bedenken om samen een verhaal te maken.
Er zijn geen kosten aan dit evenement verbonden, maar neem zelf stoeltje, dekentje, muziekinstrument, uw favoriete gedichtenbundel en noem maar op, eten en drinken mee.
Bij slecht weer zal deze activiteit vervallen. Degene die zich hebben opgegeven krijgen bericht.
Meer informatie over en opgeven voor deze activiteit:
Jacob Spaander (Rosarium Vriendentuin). passander@gmail.com 06-47635401