Blauwe Vinkjes – Disclaimer

Datum/Tijd
wo 20-03-2024
20:30 uur

Locatie
Zaantheater
Nicolaasstraat 3
1506 BB Zaandam

Categorieën


Het cabaretduo Blauwe Vinkjes was finalist van Cameretten en won afgelopen jaar de Publieksprijs van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival. Blauwe Vinkjes, bestaande uit Kevin van den Berg en Manon Blaauw gooide hoge ogen met hun actuele cabaret, liedjes en vlotte tempo van sketches. Ze spelen, zingen en kruipen in de rol van herkenbare karakters en typetjes. En dat allemaal in een hoog tempo, vol actualiteiten en absurditeiten. Vanuit diverse perspectieven neemt het duo je mee in hun satirische acts, doorspekt met persiflages, imitaties en meeslepende liedjes.

Welke disclaimers ‘moeten’ er anno nu worden geplaatst? Wat kan nog wel en wat niet? Hoe verandert dat met een andere bril op? Kijk door de ogen van de toekomst en word geconfronteerd met de huidige sociale omgangsnormen. Ontmoet onder meer de hippe influencers Look en Luna, volkszangers Koos en Alberta of natuurlijk de iets te trotse weddingplanners Saskia en Rufus, die zeer ondernemend zijn. Hun eerste avondvullende show belooft een avondje lachen door hun geheel eigen stijl die je gezien móet hebben!

Met korting naar Cabarettalent in de Kleine zaal
Deze voorstelling is onderdeel van de serie Cabarettalent in de Kleine zaal. Koop je kaarten voor minimaal drie voorstellingen uit deze serie dan betaal je slechts €17,50 per kaartje. Lees hier meer over de serie of ga direct naar deze link waarmee je de serie kunt bestellen

Kleine ZaalLaatste kaarten