Blackmail in De Kolk

Datum/Tijd
zo 28-01-2024
15:00 - 17:30 uur

Locatie
Buurthuis De Kolk
Klamperstraat 1
1502 VP Zaandam

Categorieën


De eerste ‘vierde zondag’ van het jaar is gereserveerd voor de muziekgroep Blackmail. Zij maken muziek in wisselende samenstellingen, en deze zondag, 28 januari 2024, neemt Will de zangeressen Hetty en Michelle mee om er een fantastische, muzikale middag van te maken.

Het Blackmail-repertoire bestaat uit hits uit de Top 100 Aller Tijden, maar ook spelen ze Rock-‘n-Roll, Country en Indo rock Muziek. Voor ieder wat wils!

zaal open: 14:30 uur
start optreden: 15:00 uur
einde middag 17:30 uur

We proberen dit jaar bij elk optreden een klein hapje te maken/mee te nemen in de stijl van de muziek. Met zo’n breed repertoire als dat van Blackmail wordt het niet makkelijk, maar we hebben al een kleine brainstorm gehad, en de plannetjes worden gemaakt.

Zoals ook bij de vorige edities van Vier de zondag staat er na afloop een bus op de bar voor je vrijwillige donatie. We maken natuurlijk ook een QR-code voor iedereen die geen kleingeld meer in huis heeft 😉 Hadden we al gezegd dat we heel blij zijn met jullie donaties? Zo kunnen we deze muziekmiddagen blijven organiseren en dat is natuurlijk wat we het leukste vinden: een beetje plezier in de Rosmolenbuurt brengen!

Tot de 28e! Vergeet niet je buren mee te nemen.