23e Kalverpoldertoernooi

Datum/Tijd
za 23-03-2024 - zo 31-03-2024
00:00 uur

Locatie
TV Zaansport - TVZ
Kuilpad 1
1509 AS Zaandam

Categorieën


Kan een afbeelding zijn van tekst

Het is bijna weer zover. Er staat weer een nieuwe editie van het Sport 2000 Kalverpoldertoernooi bij TV Zaansport voor de deur. Zo’n kans als deze om mee te spelen mag je eigenlijk niet missen.
Van zaterdag 23 tot en met zondag 31 maart 2024 wordt dit tennistoernooi gespeeld op het sportpark aan de Jagersplas in Zaandam.
We spelen dan volgens de normale KNLTB-dubbelspel regels waarbij de derde set een super tiebreak zal zijn. Bovendien is het spelen in poules een streven waardoor je altijd meerdere wedstrijden kan spelen.
Graag wil de toernooicommissie je uitnodigen om je in te schrijven voor één (of misschien wel twee) van de categorieën van de 23e versie van dit dubbeltoernooi.
Je kan je, zoals altijd, weer inschrijven via de website van mijnknltb.toernooi.nl
Graag hopen we je (weer) te mogen ontvangen als speler tijdens de toernooiweek. Het belooft een mooi toernooi te worden met (net als meestal bij vorige edities) mooie tennis omstandigheden.
Mocht je onverhoopt toch niet kunnen meedoen dan ben je natuurlijk welkom om gezellig langs te komen op een van de toernooidagen.
Met vriendelijke groet,
Toernooicommissie Sport 2000 Kalverpoldertoernooi