Zangeressen voor Projektkoor gezocht

De dames van het Projektkoor West Side Sound.

Dames Barbershopkoor West Side Sound verzorgt zondag 13 oktober een concert in samenwerking met Louis Swing Orchestra. Dit concert wordt gegeven in de Noorderkerk in Zaandam. West Side Sound wil voor dit concert een Projektkoor samenstellen en zoekt zangeressen die het leuk vinden om met het koor een aantal songs in te studeren, onder leiding van dirigente Susan Meertens. Deze songs worden tijdens het concert ten gehore gebracht.

De kennismakingsavond is woensdag 24 april van 19.45 uur tot 21.00 uur. Op deze avond is iedereen van harte welkom om te komen kennismaken en de sfeer van het koor te proeven. De start van het Projectkoor is gepland woensdag 1 mei. Je bent van harte welkom! Elke woensdagavond wordt er gezongen in het gebouw van Postduivenvereniging BVZ aan het Boerenpad 20 (ingang via de Vincent van Goghweg) in Zaandam, van 19.45 uur tot 22.15 uur. Tijdens de pauze is er koffie en thee. Muziek en songteksten worden digitaal en op papier aangeleverd.

Kosten voor deelname aan dit Projektkoor zijn € 75,00 voor in totaal ongeveer 16 avonden. De zomervakantie is van 13 juli t/m 25 augustus, dan wordt er niet gerepeteerd, deze weken worden ook niet berekend.

Aanmelden kan via het emailadres van WSS, westsidesoundbarbershop@outlook.com of telefonisch bij Margriet Pols, tel. 06 496 44 754

Bron: Rodi