Zaantheater wint opnieuw goud in ANWB-verkiezing

 Voor de derde keer op rij wint het Zaantheater een prijs in de jaarlijkse ANWB-verkiezing om de titel ‘Meest gastvrije theater’. Na het winnen van de tweede prijs in 2016 en de eerste prijs in 2017 is het in 2018 opnieuw raak. In de categorie ‘Grote gemeenten’, 100.000-200.000 inwoners, wint het Zaantheater opnieuw de eerste prijs en mag zich het meest gastvrije theater van Nederland noemen.

Bijna 17.000 ANWB-leden hebben de afgelopen weken hun stem uitgebracht via www.anwb.nl/theater. Theaters werden beoordeeld op bereikbaarheid, horeca in en om het theater, het prijsniveau, de sfeer en uitstraling, het zitcomfort, het zicht op het podium en het aanbod van voorstellingen.

De prijzen worden uitgereikt in vier verschillende categorieën: kleine gemeentes, middelgrote gemeentes, grotere gemeentes en grote steden. In elke categorie is een gouden, zilveren en bronzen prijs beschikbaar. De bestscorende theaters mogen zich het gehele theaterseizoen het ‘Meest gastvrije theater van Nederland’ noemen.

Bron: Rodi