Zaans Regenboogbier Mon Cherry

Proosten op vrijheid, diversiteit en inclusie

Het is zover, het Zaans Regenboogbier komt er nu echt aan. Een heerlijk fris biertje met een vleugje kers, perfect voor een mooie zomerse dag. Dit exclusief Zaans Regenboogbier is gebrouwen door brouwerij HOOP te Zaandijk ter gelegenheid van ZaanPride. Op vrijdag 5 juni worden het eerste flesje Zaans Regenboogbier, met de naam Mon Cherry,  door de Zaanse Regenboog en Brouwerij Hoop, aangeboden aan Wethouder Gerard Slegers.

Dit heerlijke biertje heeft een speciaal ontworpen wikkel, ter ondersteuning van, en voor het vergroten van de zichtbaarheid van de LHBTIQ+ gemeenschap in Zaanstad. Het is daarmee een pleidooi voor vrijheid, diversiteit en inclusie.

De wikkel zal ongetwijfeld een collectors item worden. Met de karakterbeschrijving ‘een charmant, fris en vrolijk karaktervol bier met een inclusieve en kleurrijke smaakbeleving. Gebrouwen in vrijheid en diversiteit om omarmt van te genieten onder een stralende Zaanse Regenboog. Samen sterk tot wij weer samen zijn.’ Wees er snel bij voor deze limited edition van Brouwerij HOOP.

ZaanPride 2021

Vanwege de Corona crisis kan het evenement ZaanPride dit jaar helaas niet plaats vinden. Onze hoop is gevestigd op 2021. Op zaterdag 12 juni 2021 staat de eerste Zaans Regenboogparade ooit gepland dwars door het centrum van Zaandam. Vanaf 5 juni tot en met 12 juni vind de Zaanse Regenboog plaats met tal van activiteiten in samenwerking met onze partners. Iedereen heeft het recht heeft om te zijn wie je bent en te houden van wie je wilt. We willen daarmee laten zien dat Zaanstad een tolerante stad is die iedereen omarmt.

Mee proosten?

Wil je bij de presentatie aanwezig zijn en als een van de eerste het Zaanse Regenboogbier proeven? Dat kan. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar in verband met de maatregelen rondom het corona virus. Voor reserveringen neem contact op met Brouwerij Hoop, info@hoopbier.nl

De presentatie vindt plaats bij Lab-44, Middenweg 44, 1506 PP Zaandam 020 237411 op vrijdag 5 juni om 16.00 uur.

Voor meer informatie dezaanseregenboog@gmail.com

Voor meer informatie, reserveren en bestellingen mail naar info@hoopbier.nl