ZaanFolk Festival zaterdag 6 juli 2019

ZaanFolkYeah! Op zaterdag 6 juli 2019, de laatste zaterdag vóór de zomervakantie, vindt de lustrumeditie plaats van het ZaanFolk Festival. Alle activiteiten zijn wederom op twee locaties: het Wilhelminapark en in Café De Melterij, Wormerveer.

Bands en acts

Aan het programma wordt nog volop gesleuteld, maar zal weer een combinatie zijn tussen lokaal bekende folkmuziekgroepen en enkele muzikanten van wat verder weg. Een tipje van de sluier: Aura, Baym Zeydns Tish, ’t Gevolg, Kavel 57, Sunny Voices, Frankfurter Polka Trio, BMB, de Cornuiten, Banjo Beats, Toeters & Bellen en er zal een Balfolk workshop zijn. Krijg je al zin?

 

Vanaf afgelopen week zijn we al begonnen met alle acts uitgebreider aan jullie voor te stellen via onze speciale Festivalpagina 2019 op de website en ook via Facebook.

Open Podium aanmelding geopend

Ook de vijfde editie van het ZaanFolk Festival kent een open podium. Alle aanmeldingen lopen uitsluitend via de website. Iedere act die wordt geselecteerd mag een set brengen van ongeveer twintig minuten. Wees er snel bij want er is beperkt plaats.
HIER AANMELDEN met informatie en een foto.

Platen, cd’s en boeken gevraagd

Liggen er nog overtollige cd’s, platen, dvd’s, bladmuziek of ander (folkgerelateerd of kleinkunst) materiaal op zolder? Mogen wij ze hebben? We willen namelijk weer een mooie kraam inrichten met CD’s, LP’s en boeken die het folkgenre eer aan doen. De opbrengst wordt gebruikt om een deel van de kosten voor het festival te betalen.
Het materiaal kan worden afgeleverd bij Café De Melterij, Wandelweg 76 in Wormerveer. Eventueel kan het ook bij je thuis worden opgehaald. Contact kun je opnemen via muziek@zaanfolk.nl Alvast dank, zo help je mee om het ZaanFolk Festival rond te krijgen!

Financiën

Het ZaanFolk Festival is een gratis toegankelijk festival, maar de organisatie ervan kost uiteraard wel een paar duiten. Om een en ander financieel aan elkaar te kunnen knopen stellen we uw vrijwillige bijdrage hogelijk op prijs. Tijdens het festival zal op ludieke wijze om een bijdrage worden gevraagd. Maar daar hoeft u niet op te wachten, u kunt nu ook alvast donateur worden!