Vrijwilligersoproep Zaans Film Festival 2019

De Zaanstreek is sinds twee jaar een mooi evenement rijker: het Zaans Filmfestival op 21 t/m 24 november 2019. Vier dagen lang zijn er in Zaandam, op verschillende locaties aan de Zaan bijzondere films te zien. In de Beschuittoren van de Verkadefabriek draaien bijvoorbeeld documentaires die door Zaankanters zijn gemaakt. We haken met het festival in op typisch Zaanse thema’s; muziek, food en innovatie. Met heel veel samenwerkingspartners zetten we een gevarieerd programma neer en vullen we het film kijken aan met spraakmakende activiteiten en live muziek.

Een festival als dit kan niet bestaan zonder de nodige menskracht. Het Zaans Film Festival isdaarom op zoek naar zo’n 60 betrokken vrijwilligers die kunnen ondersteunen bij allerlei projecten en werkzaamheden, zowel voor als tijdens het festival. Inzet van vrijwilligers isonmisbaar voor het festival en maakt het ZFF nóg meer tot een plek van ontmoeting en plezier.Heb je een passie voor films?

Maak je mensen graag wegwijs, zorg je er altijd voor dat alles is geregeld of heb je wellicht veel technisch inzicht? Er zijn verschillende taken en alle kwaliteiten zijn welkom. Zo zoeken we bijvoorbeeld chauffeurs, gastheer/vrouwen, op-en afbouwmedewerkers en assistentie bij de techniek.In ruil voor je inzet kun je gratis naar programmaonderdelen van het festival, werk je met een gezellig team en ontvang jenatuurlijk het ZFF crew-shirt!

Ben je beschikbaar op één of meerdere filmdagen: 21 t/m 24 november? Of juist inde weken voor óf direct na het festival? Meld je dan aan als vrijwilliger viavrijwilligers@zaansfilmfestival.nl. Meer informatie over het Zaans Film Festival is te vinden op onze facebookpagina of via www.zaansfilmfestival.nl.