Voorstellingen Nationaal Theaterweekend bekend

o.a. De Verleiders en Theater Terra (4+) voor slechts € 10,-

Vrijdag 25 t/m zondag 27 januari 2019

 

ZAANDAM – Voor slechts 10 euro naar de nieuwste voorstelling van De Verleiders of naar de familiemusical ‘Kikker en de Vallende Ster’ (4+) van Theater Terra in het Zaantheater? Het kan tijdens het Nationaal Theaterweekend. Van 25 t/m 27 januari ademt heel Nederland theater. Ook de deuren van het Zaantheater staan wagenwijd open voor drie feestelijke dagen vol sprankelende activiteiten en voorstellingen voor slechts € 10,- of € 5,- euro per kaart. De titels van de voorstellingen zijn inmiddels bekend.


Tijdens het Nationaal Theaterweekend zijn er vier verschillende voorstellingen te zien. Kom op vrijdagavond naar de nieuwste voorstelling #NIKSTEVERBERGEN van De Verleiders. Laat je in de kleine zaal tijdens de ComedyNight verrassen door MC Dolf Jansen, die de jonge comedians Kasper van der Laan, Andries Tunru en Edson da Graça presenteert. Op zaterdagavond zijn er tijdens De Nachtparade in alle hoeken en gaten van het Zaantheater kleine voorstellinkjes te beleven. Op zondagmiddag kunnen kinderen en hun (groot)ouders in de grote zaal genieten van ‘Kikker en de Vallende Ster’ (vanaf 4 jaar) van Theater Terra of in de kleine zaal naar Unieke Zaken met de voorstelling ‘De Vliegende Gek’ (vanaf 6 jaar).

 

De voorstellingen zijn te zien van vrijdag 25 t/m zondag 27 januari. Kijk voor aanvangstijden op de website van het Zaantheater. Kaarten (€ 10,- of € 5,- euro) zijn te koop via www.zaantheater.nl. De kaartverkoopbalie in het theater is van dinsdag tot en met vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur geopend en bereikbaar via tel: 075-6555333

Meer info: