Uitnodiging deelname aan de tweede editie van Kunst uit de bocht

  

Kunstenaars en schilders/tekenaars worden uitgenodigd deel te nemen aan de tweede editie van Kunst uit de bocht die gehouden worden op 11 juni van 10-16 uur

KUNST UIT DE BOCHT KUNSTMARKT

De basis zal wederom een kunstmarkt zijn in de Zaanbocht. Hiervoor worden over een lang gedeelte aan de waterzijde van de Zaanbocht weer marktkramen neergezet. Iedere kunstenaar kan zich aanmelden voor een kraam. We hebben helaas een beperkt aantal kramen beschikbaar, waar we een eigen bijdrage van € 25,- voor vragen. Volgorde van aanmelden is niet alleen bepalend of u een kraam krijgt toegewezen. We streven naar een kunstmarkt met een grote diversiteit.

PLEIN AIR SCHILDEREN VANAF EEN BOOT

Ook nodigen we weer kunstenaars/ schilders en tekenaars uit om in Wormerveer plein air te komen schilderen. Dit jaar niet alleen van de kant maar ook vanaf een boot. Dat is werken zoals de Franse kunstschilder Claude Monet dat deed. De ochtendboot vertrek rond 10:30 u en de middagboot rond 13:30u. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

WEDSTRIJD

Aan het plein air schilderen is deze keer ook een wedstrijd element toegevoegd waaraan iedereen mee kan met een werk dat op 11 juni gemaakt is. Er zijn drie categorieën :

De categorieën zijn; 1-tot de leeftijd van 18 jaar, 2-Amateurs en 3-Profesionals. Uiteraard zijn er voor de winnaars ( 3 per categorie) mooie prijs beschikbaar.

De winnaars worden op zondag 12 juni tijdens een After Kunst Uit de Bocht party bekend. Aan het einde van de Afterparty kan iedereen het ingeleverde werk weer mee naar huis nemen.

AANMELDEN/ MEER INFORMATIE:

Stuur een mail naar kunstuitdebocht@gmail.com

Geef hierbij wel aan of het een aanmelding is voor de kunstmarkt of voor het plein air schilderen. Mocht u met de boot meewillen dan ook graag aangeven of u in de ochtend of in de middag boot mee wilt.

Kunst uit de Bocht is een activiteit van de Stichting Uit De Bocht