Rosarium Vriendentuin in de prijzen

De Rosarium Vriendentuin is in de prijzen gevallen. Ze deden dit jaar mee met de kern met pit wedstrijd van de Koninklijke Nederlandse heidemaatschappij. Door de maatregelen rond corona kon het één en ander niet doorgaan maar de doelen zijn eigenlijk allemaal gehaald. Verhoogde bakken voor senioren, een voedselbos, een fotowedstrijd en meer bewustzijn over eetbaar groen in je directe leefomgeving. Als bonus twee nieuwe bankjes en een groot zwijn uit een boomstam.

Het was in ieder geval goed voor een derde plek.

Met dit steuntje in de rug gaan wij dit jaar ook weer enthousiast aan de slag. We hebben al weer heel wat plannen om Krommenie groener en gezellig  te maken. Samen met andere maatschappelijke organisaties in Krommenie steken we de koppen bij elkaar hoe wij jong en oud elkaar meer kunnen laten ontmoeten en hoe wij het belang van een groene en gezonde leefomgeving verder kunnen uitdragen. Vanaf maart gaan wij weer uitpakken.

Ook voor 2021 zijn wij op zoek naar mensen die zich het komende jaar willen inzetten voor dezer prachtige en bijzondere buurtmoestuin midden in het Rosariumpark. Dat is hard nodig want naast meer groen hebben wij ook meer handen nodig die het willen en kunnen dragen.

Meer Informatie Rosarium Vriendentuin.

De Rosarium Vriendentuin is een openbare moestuin voor en door buurtbewoners.

Het is de bedoeling dat we samen tuinieren en oogsten. Wij willen graag veel buurtbewoners bij dit mooie stukje Zaans groen betrekken door middel van leuke activiteiten, zoals Verhalen in het park, meewerkdagen, een buurtpicknick en meer.

Kom gerust eens langs in het Groenpark (Rosariumpark) te Krommenie.

Op dinsdag en vrijdag tussen 15:30 en 17:30  zijn er altijd wel mensen.

Volg ons op facebook: Rosarium Vriendentuin.

Contact opnemen via passander@gmail.com kan natuurlijk ook.