Open Huis Jeugdtheaterschool Theatermijn op nieuwe locatie

Na eerst twee maanden digitaal theaterles te hebben gegeven, vervolgens in het Koogerpark in weer en wind wel weer samen maar toch op afstand, gaat de jeugdtheateropleiding van Theatermijn dit nieuwe seizoen weer ‘gewoon’ van start in eigen huis. Ook dit eigen huis is nieuw, met extra veel ruimte om toch afstand te kunnen bewaren in de studio’s.

“Met onze nieuwe locatie midden in Zaanstad (Cornelis van Uitgeeststraat 2, 1508EH, Zaandam (Kogerveld)) hebben we meer ruimte dan ooit. Hier kunnen we met nrmale grootte van groepen blijven werken en toch afstand bewaren. We kijken er erg naar uit weer mooie dingen te maken op deze plek met onze oude en nieuwe leerlingen.“ Zegt Rick Nanne, oprichter van Theatermijn.

Het is een enorm avontuur geweest om met alle omwegen toch toneelles te blijven geven, zowel voor de theaterdocenten als de leerlingen. Nu staat iedereen weer te springen om een vaste basis te hebben en geen rekening te hoeven houden met regen of hoge temperaturen. De focus kan weer meer op de inhoud van de les in plaats van de vorm. Ook voor volwassenen start de Theatermijn binnenkort nieuwe workshops en cursussen op.

Kinderen en jongeren van 6 tot 20 zijn welkom in het open huis op 4, 5 en 6 september. Kijk voor tijden van de gratis proeflessen op de website www.theatermijn.nl .  
Van tevoren inschrijven is wel verplicht.