Maak jouw foto over vrijheid en mensenrechten

Komt jouw foto dit najaar te hangen in het Museum of Humanity, of op een andere mooie plek in Noord-Holland?

Lever dan voor 24 april een gave foto in voor de fotowedstrijd van Amnesty Zaanstreek. Het thema is Vrijheid / Bevrijding/Mensenrechten.

Een deskundige jury beoordeelt de foto’s en kiest de meest aansprekende uit. De winnende foto’s worden onder vermelding van jouw naam geëxposeerd rond en na 4-5 mei op onze website en Facebookpagina.

Als je mee doet geef je toestemming dat wij de foto’s mogen gebruiken voor de expositie, op scholen, bij dialogen, op website en sociale media met vermelding van de naam van de maker.

Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Wil je meer weten over de mensenrechten? Lees hier De Universele Verklaring van de Rechten van de Mens.

Wil je meedoen als school of organisatie en wil je in gesprek/dialoog over dit onderwerp, neem contact met ons op.

De bedoeling is na 25 april de winnende foto’s bekend worden gemaakt en getoond op de website. In samenwerking met andere afdelingen van Amnesty kunnen we later in het jaar de foto’s afdrukken en tentoonstellen, als bibliotheken, Museum of Humanity en andere te bedenken locaties weer open zijn voor publiek. Dat wordt dus een soort reizende tentoonstelling in een groot deel van Noord-Holland. Wanneer je meedoet aan de wedstrijd, geef je dus toestemming om jouw foto te publiceren en tentoon te stellen. Je kunt jouw inzendingen mailen naar annemarieostendorf@gmail.com