Kunst verkopen en kopen in Het Weefhuis

Ook dit jaar organiseert Het Weefhuis aan de Lagedijk 39, weer de expositie Oude Liefdes in de Verkoop. Tijdens deze expositie staat de verkoop van kunstbezit van particulieren centraal. Deze tentoonstelling is in het verleden een groot succes gebleken. Kijken, kopen en verkopen.

Iedereen die kunst in huis heeft dat een andere bestemming verdient kan dat voor verkoop aanbieden. Daarnaast kunnen de bezoekers dit weekend uit een ruim aanbod van kunst iets moois op de kop tikken. Dit is dé gelegenheid om kunst te kopen én te verkopen.

De kunstwerken kunnen worden ingebracht op donderdag 10 december. Tijdens de inleveruren zal Jan de Bruin, kunstkenner en voormalig directeur van het Kunstcentrum, aanwezig om bij de taxatie te helpen. Als het werk verkocht wordt, is 75% van het bedrag voor de verkoper en 25% voor Het Weefhuis, t.b.v. het onderhouden en in stand houden van dit Zaanse monument.

De voorwaarden zijn terug te lezen op de site van Het Weefhuis https://www.hetweefhuis.nl/oude-liefdes/. Om kunst voor verkoop aan te melden kan een bericht gestuurd worden, o.v.v. het soort kunstwerk, de kunstenaar en de afmetingen, via de contactpagina op de website van Het Weefhuis of naar info@hetweefhuis.nl.

Inleveren van kunstvoorwerpen kan op donderdag 10 december tussen 10:00 en 16:00 uur. De verkoopexpositie  vindt plaats op 12 en 13 december van 10:00 tot 17:00 uur.