Jakop Ahlbom Company komt terug met ‘Horror’ mét Halloweenfeest na afloop

Op vrijdag 25 oktober komt de Jakop Ahlbom Company terug in het Zaantheater met succesvolle voorstelling ‘Horror’. Met Horror creëerde Jakop Ahlbom een magische wereld in het theater.

‘Horror’ is geïnspireerd op bekende horrorfilms. Een oud huis wordt geteisterd door een tragische familiegeschiedenis. De jongste zus is weggekomen, maar wat is er met de oudste zus gebeurd? Als ze terugkeert naar haar ouderlijk huis wordt ze geconfronteerd met een weggestopt verleden. De enige manier om te overleven is de gruwelijke waarheid onder ogen te zien.

De Jakop Ahlbom Company maakt fysiek beeldend theater en is uniek in zijn soort, door zijn mix van mime, dans, slapstick, live muziek, special effects en vervreemdende, poëtische elementen. De vaak woordeloze voorstellingen zijn toegankelijk voor een groot, divers en internationaal publiek.

Na afloop van de voorstelling heeft het Zaantheater een exclusief Halloweenfeest georganiseerd. Een freaky dance-feest met DJ, supergoede thrillermuziek, Bloody Shots, en nog veel meer griezelige grappenmakers. Voor bezoekers van de voorstelling Horror is de toegang tot het feest gratis. Voor iedereen die de voorstelling niet kan bijwonen, maar wel naar het Freaky Halloweenfeest wil gaan, is de toegang slechts € 10,00. De deuren gaan vanaf 22.00 uur open.

‘Horror’ begint om 20.15 uur. Kaarten voor Horror (vanaf € 14,30, incl. € 3,60 voor een drankje en garderobe) of het Halloweenfeest zijn te koop via www.zaantheater.nl. De kaartverkoopbalie in het theater is van dinsdag tot en met vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur geopend en bereikbaar via tel.: 075- 6 555 333.