Fietsroutes, Wandelroutes en Lekkernijen-To-Go

BULLE-FIETS-ROUTE
Onder het motto ‘Jij fietst je fit, wij blijven gezond’ kunt u ieder weekend deelnemen aan onze Bulle-fiets-routes: drie fietsroutes van 30, 40 of 50 km. rondom Zaandam. U kunt vertrekken vanaf huis wanneer het u schikt. De routes lopen langs de Bullekerk, alwaar wij tussen 11.00 en 17.00 uur verschillende lekkernijen To-Go hebben.

U ontvangt de route na het overmaken van 5 euro op onze bankrekening. Bij een tussenstop bij ons kunt u een heerlijke warme chocomel met slagroom, Glühwein of wafel verkrijgen (ook glutenvrij). Diegene die de leukste selfie tijdens de route maakt en deze post op Facebook en daarbij de Bullekerk vermeldt, krijgt twee vrijkaartjes voor een concert naar keuze in de Bullekerk.

Aanmelden voor de fietsroute kan door een mailtje te sturen naar info@bullekerk.nl.

WANDELROUTE
De Zaanse Femke van Vuure heeft ‘De Stadswandeling 075’ bedacht. Wandelaars kunnen zich aanmelden via de Facebookpagina van De Stadswandeling 075. De wandeling loopt door de Zaanstreek en komt langs allerlei culturele instellingen en horecabedrijven die een versnapering To-Go aanbieden. Natuurlijk is de Bullekerk ook van de partij!

Doet u mee met de fietsroute of de stadswandeling? Dan kunt u een tussenstop maken bij de Bullekerk. Maar ook als u niet meedoet, bent u van harte welkom bij de Bullekerk! 
Wij zijn op zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur geopend en verkopen heerlijke Glühwein, warme chocomel met slagroom en wafels (ook glutenvrij). Alles To-Go.