Zoutmus | Jungleprinter

Datum/Tijd
vr 18-02-2022
20:15 uur

Locatie
Zaantheater
Nicolaasstraat 3
1506 BB Zaandam

Categorieën


Het gaat gebeuren! Zoutmus is terug met een nieuwe voorstelling. Ze breiden hun wereld uit en zetten alles in de tweede versnelling. Méér muziek, méér sceyenes en minder ellenlange potjes monopoly.

Hoe gaat het met de maffia-slak? Goed? Is er nog steeds een aap die weggehaald moet worden? We weten het niet! We weten wel dat de sceyenes steeds zullen ontsporen, dat er een hele serieuze vergadering-sceyene in zit, dat de muziek de boventoon voert en dat we nog dieper het zoute universum induiken. Zoutmus blaast uw benen opeens helemaal weg. Sorry alvast. U kunt al uw bonnetjes declareren bij de eerste persoon die u in de foyer tegenkomt.

Met hun nieuwe voorstelling Jungleprinter gaat Zoutmus precies verder waar ze gebleven zijn. Waar dan? Helemala nergens! De onnavolgbare wereld van Zoutmus blijkt een gat in de muur. Zoutmus neemt je mee in een avondvullende show vol spektakel, live muziek, verwarring en laat je lachen tot je tanden in de fik vliegen.

De pers over Jungleprinter:

‘Hun absurdistische muziektheater is grotesk, fantasierijk en superenergiek.’ – de Volkskrant ★★★★

‘Muzikale meesters in absurdisme.’ – Theaterkrant

‘Wanneer ze muziek ­maken vormen (…) een goed geoliede machine. Dan staan ze als mannen op het podium en blazen de zaal, mede dankzij Linnekamps formidabele stem, volledig weg.’ – Het Parool