Zondagmiddagconcert met Popkoor Vocal Invention

Datum/Tijd
zo 15-04-2018
14:30 - 16:30 uur

Locatie
Maria Magdalena kerk Wormer
Dorpsstraat 351
1531 HJ Wormer

Categorieën


In de reeks zondagmiddagconcerten in de Maria Magdalenakerk te Wormer zal op zondag 15 april het seizoen worden afgesloten  door Popkoor Vocal Invention. Het is niet de eerste keer voor Vocal Invention.  Al twee keer eerder gaf het een concert in Wormer, voor het laatst in 2012.

Onder leiding van hun enthousiaste dirigent Patrice van Opstal zal dit vijfstemmige, uit 90 leden bestaande popkoor uit Zaandam een zeer afwisselend programma ten gehore brengen. Het wordt een mengeling van bekende, al eerder uitgevoerde nummers en een kersvers nieuw ingestudeerd repertoire, variërend van liedjes van Adele tot Paul Mc Cartney met tot slot een verrassende finale.

De muzikale begeleiding van het koor is in handen van de vaste pianiste, Hanneke van den Dorpel. Zij wordt voor deze gelegenheid bijgestaan door Het Combo dat het koor ook bij eerdere concerten heeft begeleid.

Vorig jaar was  Vocal Invention zeer succesvol met de presentatie van het theaterconcert LIFE  in het Zaantheater en in januari j.l. bij het Paradiso-korenfestival.

 

Een impressie op YouTube :  https://www.youtube.com/watch?v=uFQLKygNu_M

 

Wie:               Popkoor Vocal Invention

Wat:               Zondagmiddagconcert

Waar:            Maria Magdalenakerk,  Dorpsstraat 351 te Wormer

Wanneer:       Zondag 15 april
aanvang concert 14.30 uur, zaal open om 14.00 uur, einde rond 16.30 uur

Toegangsprijs: €14,-, inclusief pauzedrankje

Kaarten zijn te reserveren via tel: 075-6423388 of 6421282  of via mail; concertmmwormer@gmail.com              Niet gereserveerde kaarten aan de zaal €16,-

Meer info op www. concertenwormer.nl