Zomerschool | Scrum- Leren door te doen!

Datum/Tijd
do 18-07-2019
10:00 - 12:00 uur

Locatie
SMD Zaanstreek-Waterland
Pieter Lieftinckweg 2
1505 HX Zaandam

Categorie├źn


Startdatum:
18.07.2019 10:00
Einddatum:
18.07.2019 12:00
Kosten deelname:
Gratis
Beschrijving:
‘Denk eens terug aan een moment waarop je werd gevraagd om in te springen in een project. Soms is het lastig om te werken aan een project dat al loopt. Of aan een activiteit waarbij de initiatiefnemer zelf eigenlijk niet zo goed weet waar het heen gaat met het project. Hoe stel je doelen voor je zelf? Hoe betrek je anderen bij iets wat je graag wilt bereiken? Al dit soort vragen krijgen een oplossing of handvat wanneer je kan werken met scrum. Zin in om te weten hoe? 

Scrum is een term uit de rugbysport. In deze workshop is Scrum een energieke en betrokken manier van werken met projecten. Kernwoorden zijn samen en betrokken, gelijkwaardig en vlot. Samen werk je in een korte tijd aan de resultaten van je project. En samen is ook echt samenwerken met alle betrokkenen, zoals (vrijwillige) collega’s, teamleden en netwerkpartners. Scrummen kan zelfs thuis! Scrum is een slimme, snelle manier om met een groep in korte, sprints (stapsgewijs) te werken aan het realiseren van het project. 

Tijdens deze Scrum-workshop, ga je kennismaken met deze manier van werken. Dit doe je samen met de deelnemers van de workshop. Aan het einde van de workshop heb je een goed beeld van de methode en hoe je deze zelf zou kunnen gebruiken, thuis en in je werk.

Deze workshop wordt gegeven door Lenneke van der Meer van Factor 3. 

Locatie: Pieter Lieftinckweg 2, Zaandam