ZomerKerk in Evean Westerwatering

Datum/Tijd
zo 17-07-2022
10:00 uur

Locatie
Evean Westerwatering
Elsbroekplantsoen 1
1507 KL Zaandam

Categorieën


Kerk in Westerwatering organiseert vanaf zondag 17 juli zeven weken een kerkdienst in Zaandam. De kerkdienst begint om 10.00 uur.

Tijdens de zomerperiode vinden de diensten zondag vanaf 10.00 uur plaats in de recreatiezaal van Evean Westerwatering. Tijdens de diensten staan Jezus en het woord van God centraal. Samen liederen zingen, begeleid met gitaar, luisteren naar een preek en bidden met en voor elkaar. 

Na de viering is iedereen welkom om te blijven voor een gezellige tijd onder het genot van een gratis kopje koffie of thee. Onze diensten zijn laagdrempelig en in de zomer vieren we de zondag samen met de kinderen. 

Naast kerkdiensten op zondag komen we dinsdagavond om 19.30 uur in buurtcentrum De Zeskanter samen voor Woord en Gebed. 1 keer in de maand organiseren wij het kinderprogramma Kidzark. U bent van harte welkom bij een van onze activiteiten.

Zomerkerk van 17 juli t/m 28 augustus elke zondag om 10.00 uur in de recreatiezaal van Evean Westerwatering, Elsbroekplantsoen 1 te Zaandam. Meer informatie: www.kerkinwesterwatering.nl. via email kerkinwesterwatering@gmail.com, of op Facebook.

Bron: Rodi