Zomerconcert in kerkje Markenbinnen

Datum/Tijd
vr 12-05-2023
20:15 uur

Locatie
Kerkje van Markenbinnen
Dorpsstraat 43
1536 AE Markenbinnen

Categorie├źn


Altijd weer kippenvel als toptalenten van het Conservatorium van Amsterdam optreden in het kerkje van Markenbinnen! Beleef het laatste concert van dit seizoen op vrijdagavond 12 mei a.s. met twee saxofonisten en een pianiste. Samen vormen zij het Zenith Trio, Mafalda Oliveira uit Portugal en Ileana Termini uit Italie met op piano Elisabeth Goh uit Singapore. Eerder traden zij al op in de grootste concertzalen, waaronder ons eigen Concertgebouw in Amsterdam. En nu in een intieme setting in dit prachtige kerkje. Zij kwamen alledrie op 18-jarige leeftijd naar Amsterdam om daar aan het conservatorium verder te studeren onder hoede van de befaamde docenten Arno Bornkamp (saxofoon) en David Kuyken (piano). Zij gaan werken vertolken van o.a. Dimitri Shostakovich en Mikhail Glinka, maar ook hedendaagse componisten komen aan bod.

De entree is vrij, er wordt wel een vrijwillige bijdrage gevraagd voor o.a. de onkosten voor dit concert en de instandhouding van het kerkje. U kunt een plaats in het kerkje reserveren door een mailtje te sturen naar: secretariaat@kerkjemarkenbinnen.nl
Het concert op vrijdag 12 mei begint om 20.15 uur. Het kerkje is open vanaf 19.45 uur. Adres Dorpsstraat 43 Markenbinnen.