ZFC Zaandijk presenteert het programma ‘Sjiek op Klassiek’

Datum/Tijd
za 02-04-2022
20:00 uur

Locatie
Noorderkerk
Heijermansstraat 127
1502 DJ Zaandam

Categorieën


Het kan weer: een avondje cultuursnuiven met prachtige muziek

Het is een zware tijd geweest voor de orkesten in Zaanstad, maar gelukkig mag er weer opgetreden worden en zijn de repetities weer van start gegaan. Ook voor het orkest ZFC Zaandijk geldt dat. Iedere dinsdagavond klinken de klanken uit haar verenigingsgebouw en wordt er toegewerkt naar het eerste concert sinds ruim twee jaar.

“We kijken na twee jaar zonder optreden uit naar ons publiek. We hebben ondanks de nodige haperingen door corona een prachtig programma in elkaar gezet”. Vol goede moed willen de leden dan ook de Zaanse gemeenschap weer trakteren op een mooi avondje cultuursnuiven in hun opperbeste ‘pakkie’. Op zaterdagavond 2 april om 20:00 in de Noorderkerk presenteert ZFC Zaandijk het programma ‘Sjiek op Klassiek’.

Het orkest speelt op hoog muzikaal niveau en voor haar eerste concert zal ZFC Zaandijk prachtige klassieke werken ten gehore brengen van o.a. Shostakovich, Marquez, Lauridsen en Tsjaikovski met hier en daar een knipoog naar een lichtere ’klassieker’. Graag ontvangt het orkest haar oude fans weer en verwelkomt het nieuwe publiek. ZFC Zaandijk mag weer muziek maken en dat zullen de Zaankanters horen ook!

Kaartjes kunnen worden besteld via: www.zfc-zaandijk.nl of aan de deur worden gekocht. Voor meer informatie kun u het orkest volgen op haar social media kanalen.